Ο Ξενώνας "Hydra Port Apartments" είναι ένας παραδοσιακός Ξενώνας, ο οποίος είναι κτισμένος με την ιδιότυπη Υδραϊικη αρχιτεκτονική.

Το Διαμέρισμα "Balcony" είναι ένα αυτόνομο, ευρύχωρο, άνετο και πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, εμβαδού 35τ.μ., με δυνατότητα φιλοξενίας 2 ατόμων.

Το Διαμέρισμα "Balcony" σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες, πολυτέλεια και καθαριότητα μέσα στο λιμάνι της Ύδρας.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολυτελές μπάνιο και μπαλκόνι με απεριόριστη και πανοραμική θέα στο λιμάνι του νησιού και στη θάλασσα.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε για να σας προσφέρουμε ευχάριστες
και αξέχαστες στιγμές στις διακοπές σας.Υποδοχή στο Λιμάνι

Εμείς σας υποδεχόμαστε στο λιμάνι και είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονή σας στο κατάλυμα μας.

Δωρεάν wi-fi

Στο "Hydra port Apartments", και στα δύο Διαμερίσματα, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους του Ξενώνα προσφέρεται στους επισκέπτες μας δωρεάν wi-fi.

Εξωτερικοί χώροι

Στο Διαμέρισμα "Balcony", μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπαλκόνι, ενώ στο "Aphrodite" μπορείτε να γευματίσετε στη μεγάλη βεράντα του διαμερίσματος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ